Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Figura peščanog sata - San svakog muškarca


pa i žene



Žene koje imaju figuru peščanog sata su sinonim za lepotu, jer upravo takav oblik tela najviše privlači muškarce.

 

Velike grudi i zadnjica i obli kukovi muškarcima šalju instinktivnu poruku da su ove žene spremne da rađaju decu i da one to mogu sa lakoćom da urade. Iako verovatno ne pomišljaju na dete kada vide lepo građenu devojku, njihov instinktivni deo mozga o tome razmišlja i šalje signale da je devojka ispred njih privlačna i zgodna.

 

Naše telo je upravo i programirano da nam poveća šanse za reprodukcijom i proširenjem loze. Zbog toga naš mozak šalje signale da su najzgodnije žene one koje imaju najveće šanse da rode zdravo dete bez mnogo problema.

Naravno, svesni deo mozga može da isključi ove instinkte, zato ima mnogo uspešnih brakova sa neprivlačnim ženama, koje muškarci neizmerno vole i nikada ne pomišljaju da ih ostave. Ipak, činjenica je da takve žene nikada neće biti privlačne kao žene sa oblinama na prvi pogled.

Većina žena ima obline, ali zaboravlja da treba da ih istakne i da ih upravo one čine ženstvenim, pa ih skrivaju iza slojeva trendi odeće. Ipak, neke od najlepših žena svih vremena Monika Beluči, Dženifer Lopez, Bijonse i Kim Kardašijan pravi su dokaz da je ljubav prema svom telu ono što nas zapravo čini lepim i privlačnim.

Anatomski eksperti sa univerziteta u Teksasu podelili su upitnik svojim studentima oba pola i zamolili ih da se u njima izjasne o idealnim merama ženskog tela. Uz to, trebalo je i da precizno nacrtaju lice i kosu koje bi, prema njima, imala idealna žena. Ispostavilo se da je ta savršena žena visoka 1,68 metar, a mere su joj 99-63-91. Uzimajući u obzir i frizuru i oblik lica - kao najbolji primer nametnula se Keli Bruk.

 

Dakle, više nije tajna, ni predrasuda, muškarci obožavaju žene sa senzualnim oblinama! Vreme je da žene odbace komplekse i istaknu svoje seksi telo! Sve što treba jeste da prate svoju ženstvenost i da se oslobode stega mišljenja drugih ljudi.

 

Šta su muškarci rekli, kako izgledaju fatalne žene današnjice?

 

 

Atraktivne žene ne nose široku odeću

Skrivanje iza široke odeće je retko lepo, posebno na devojkama sa oblinama. Široka odeća ne skriva višak kilograma već ih dodaje, a osobe koje se skrivaju iza široke odeće često deluju nezadovoljne svojim telom. Atraktivne žene nose usku odeću, na mestima koje žele da istaknu, ali to rade pametno i dozvoljavaju da viri i ono što ne treba.

 

 

V izraz

V izrez idealan je za svaki dekolte, jer ga ističe, pa i žene sa manjim grudima ovim izrazom mogu da privuku pažnju na svoj dekolte i da on izgleda veće nego što zaista jeste. Fatalne žene koje znaju to da istaknu nose V izraz i izbegavaju majice uz vrat ili dolčevite. Naravno, V izraz podrazumeva vrlo diskretan dekolte koji se nosi dostojanstveno i mami istraživačke poglede.

 

 

Struk je najbitniji

Kako bi istakli najženstvenije delove tela, kao što su grudi i bokovi, struk mora biti istaknut. To je veoma lako, potreban je samo kaiš na mestu na kome je prirodno struk. Haljine ili duge majice postaju puno ženstvenije ako se ukrase kaiščićem u struku. Muškarci obožavaju kada žena naglasi svoj struk kaišem.

 

 

 

Ženstvene haljine

Uske suknje i haljine do kolena su elegantne i ženstvene i to je dužina koja je idealna za naglašavanje oblina i struka. Suknje i haljine A kroja u kombinaciji s V izrezom stvaraju oblik peščanog sata i lepo ističu ženstvenost tela. Muškarci prosto vole haljine, posebno uske, ali sa ukusom. 

 

 

Visoke potpetice

Na kraju, šta je žena bez potpetica. Čak i na minimalnim potpeticama, ženino telo se lepo oblikuje i izgleda primamljivo, a muškarcima budi maštu kako to izgleda kada ostanu samo potpetice.

 

Back to top